Schokkende alternatieve feiten onthuld

Ben de Baas, Berichten uit de Boze Buitenwereld’s eigen onderzoeksreporter, heeft na diepgaande naspeuringen een aantal schokken alternatieve feiten ontdekt. “Waarom mag het volk dit niet weten? Waarom zwijgen de media hierover?” vraagt Ben in een emotionele memo aan de redactie.
 
De schokkende alternatieve feiten die Ben de Baas boven water tilde:

  • Volkert van der G. is niet de moordenaar van Pim Fortuyn. Fortuyn heeft juist Van der G. vermoord en vervolgens na diens dood zijn identiteit aangenomen om de reputatie van Van der G. postuum nog verder te bezoedelen. Het Openbaar Ministerie is op de hoogte en helpt de zwendel in stand te houden door het beschikbaar stellen van een make-up deskundige.
  • Het tweede Kabinet Rutte is al medio vorig jaar gevallen over de bonnetjesaffaire. Nederland wordt sindsdien geregeerd door een kabinet van CDA en Groen-Links, met gedoogsteun van de SP en de SGP. Mark Rutte is samen met Fred Teeven een succesvol relatiebureau begonnen. De parlementaire journalistiek zit in het complot en houdt deze informatie onder de pet.
  • Het Nederlands Elftal heeft onder leiding van Bert van Marwijk in 2010 in Zuid-Afrika de wereldtitel voetbal veroverd door in de finale te winnen van Spanje. De winnende goal werd in de verlenging gemaakt door ‘het geheime wapen van Oranje”: Louis van Gaal. Nederland won daarmee na de wereldtitels van 1974 (Duitsland) en 1978 (Argentinië) zijn derde Wereldcup.

Ben de Baas zelf meldde in een bewogen persconferentie “in geen enkel opzicht enige twijfel te hebben dat het allemaal klopt. Ik voel gewoon dat het de waarheid is. Vraag maar aan de 3000 journalisten bij deze persconferentie.”
De kantinejuffrouw van Berichten uit de Boze Buitenwereld kan desgevraagd het genoemde aantal journalisten niet bevestigen. “Volgens mij heb ik twee kopjes koffie geschonken voor mijnheer de Baas, een witte wijn voor zijn vrouw en vier glaasjes ranja voor zijn zoon en dochter. Schatten van kinderen trouwens. O ja, laat ik het bakje water voor de hond niet vergeten.”

De Afdeling CdF (Controleren der Feiten) van Berichten uit de Boze Buitenwereld heeft de waarheid van de genoemde alternatieve feiten nog niet kunnen controleren, maar is hard aan het werk en verwacht in de loop van volgende week meer duidelijkheid te kunnen verschaffen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd ….

© Berichten uit de Boze Buitenwereld 2017/All rights reserved