Politie opent jacht op ‘Tuinkabouter-moordenaar’

Nederland is de afgelopen dagen opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden op tuinkabouters. De Nationale Politie spreekt van “een orgie van geweld” en noemt de situatie “zorgelijk”. “Hierbij vergeleken is het internationale terrorisme kinderspel” zegt onderzoeksleider Wesley Plop. De politie gaat uit van één dader of één groep van daders.

In achtereenvolgens Tiel, Ulicoten, Inrsum, Naaldwijk en Kornwerderzand werden vorige week op brute wijze tuinkabouters omgebracht. Op sommige plekken zelfs wel drie of vier tegelijk. “Het nieuws is een beetje ondergesneeuwd door de verkiezingen. Media vinden het overduidelijk lastig de juiste prioriteiten te stellen”, aldus Plop. “Sommige kabouters zijn eerst gemarteld. Een voor een alle baardharen uitgetrokken, bijvoorbeeld, of langzaam de muts in plakjes gezaagd. Dat soort dingen. Waterboarden is er niets bij. Afgrijselijk.”

“Wij hebben hier al jaren voor gewaarschuwd” zegt het KBF (Kabouter Bevrijdingsfront) in een reactie. Het KBF pleit er al lang voor tuinkabouters uit te zetten in de vrije natuur. “Door ze in tuinen te fixeren worden ze een veel te gemakkelijk slachtoffer voor kwaadwillenden. Dat blijkt nu ook wel.”
Wesley Plop begrijpt de zorgen van het KBF “De eerste letters van de getroffen plaatsen zijn ‘TUINK’, uit hij zijn verontrusting. “Wij vrezen daarom nog minstens 8 misdaden, om te beginnen in een plaats met een ‘A’. Maar dat zijn er in Nederland ruim 120. We kunnen moeilijk alles van Aagtekerke, Abcoude en Acquoy tot Axel en Azelo in de gaten houden.”

In politiek Den Haag is geschokt gereageerd. “Tuinkabouters zijn onderdeel van ons nationaal erfgoed. Dit is een aanval op onze cultuur” is globaal de reactie van PVV en CDA. Thierry Baudet noemt tuinkabouters “een symptoom van de degeneratie van het Bourgeois-kartel. Maar desondanks kunnen we dit offensief tegen ons volk natuurlijk niet tolereren.”
Premier Rutte maant tot kalmte. “Verschrikkelijk en onacceptabel. Maar er is nog helemaal niet bewezen dat Turkije hierachter zit.”

De politie wil eventueel ‘lok-kabouters’ inzetten. “Maar uit esthetische overwegingen zullen we alleen in het uiterste geval tot het inzetten van dit zeer zware middel overgaan.”

© Berichten uit de Boze Buitenwereld 2017/All rights reserved